19

Bella eller hvordan jeg endelig nåede her til

Bella

Bella eller hvordan jeg endelig nåede her til, for der var lang vej. Jeg ved, at Bella er strikket i titusindvis og i utallige forskellige versioner. Korte, lange, som tæpper o.s.v. Jeg sprang over, da bølgen rullede, men i påsken trængte jeg til at øve pind 3 og småt er godt. Jeg elsker Lene Holme Samsøes opskrifter. Hun og jeg taler samme strikkesprog og formsproget har sammenfald. Denne gang blev det i den feminine ende af skalaen. Det er kjoler jo.

Bella

Jeg har strikket den i uld, fordi det fungerer bedst med mine slidte hænder og fingre. Det er levende og eftergivende, så jeg trives bedst med det materiale, men jeg ville ønske, at jeg kunne strikke i alle de andre, lækre fibre som silke og bomuld.

Bella

Bella

Kjolen er let. Den vejer omtrent ingenting. Man bestemmer selv, om den skal vende med knappe-stolpen foran eller bagpå og begge dele er sødt, synes jeg. I det hele taget synes jeg, at det er en sød og enkel fortolkning af en lille pigekjole.

Bella

Fakta:

Opskrift: Bella, fra Babystrik på pinde 3 af Lene Holme Samsøe, strikket i str. 2 år.

Garn: Kjolen er strikket i Blackhill Højlandsuld i farven Rullesten.

Pind: 3

Garnforbrug: I alt 94 gram.

Ny teknik: Ingen.

Bemærkninger: Kjolen er blevet utrolig fin. Det er ikke sidste gang, jeg strikker den.

Hvis du vil se mere eller fordybe dig i flere billeder, kan du se dem alle lige her :-)

Du vil sikkert også kunne lide