5

Sommer og sol

Ind imellem gæster fra Nyborg, vasketøj og vækning af meget søvnig teenager er der også blevet tid til lidt planter. Nu er stauderne i jorden og jeg tror, at jeg har fundet de helt rigtige steder til dem, men kun tiden kan vise det. Der er sommer og sol i Aalborg. Lidt skyer driver forbi, men det er så få og så sjældent, at der er dejligt varmt udenfor.

Så er de kommet i jorden

På terrassen er der ompottet, plantet og regeret. De nye Bondeorkidéer er sat i gammelt zink i selskab med Cosmos og Geranium. En regulær bimagnet, for der er livlig trafik til og fra og det er frygteligt hyggeligt at betragte.

Bimagneten

Der er vandet igennem, hvor det var tiltrængt og skyggen var med mig. Nu ligger det hele klar til aftenens komme, så de nye stauder kan få brusebad, men der er lang tid til. Solsengen står og frister. Jeg har en god roman…

Klar til vanding

– jeg tror bare, at jeg skal springe ud i en hyggelur på terrassen. Jeg er ved at have fortjent den.

Du vil sikkert også kunne lide