13

Torden og lidt om at spare

Bulder og Brag

Det buldrer og brager udenfor. Luften er tung og vi trænger vel i grunden til, at regnen bryder løs og renser luften. Termometret siger 26 grader. Det mærkes og samtidig er luftfugtigheden oppe at ringe, så der svedes tran herhjemme – altså af de, som laver noget. Det er ikke mig.

Sommerfugl i tordenvejr

Sommerfuglene sværmer stadig og er tilsyneladende ligeglade med en smule torden. De flytter sig sikkert først, når regnen bryder løs. Indtil da pynter de overalt i haven, hvor der er blomster at lande i.

Oline afleder Oskar. De leger ude i haven. Han glemmer næsten, at det tordner, men bliver det for voldsomt, løber han op på terrassen og indenfor, hvor han venter et øjeblik, inden han returnerer til Oline og legen.

Bulder og Brag

Mig? Jeg laver absolut ingenting. Jeg sparer fortsat højre arm. Jeg bliver god med den venstre, men det betaler sig at spare, tror jeg. Jeg kan stadig ikke strække højre arm, men jeg synes – og det er måske ønsketænkning, at jeg kan strække den lidt mere, end jeg kunne i går og smerterne, de er ikke længere konstante, men kun forbundet med bevægelse/stræk af armen.

Kryds lige fingre, gider du?

Du vil sikkert også kunne lide