25

På vej til zombie

Farveprøve

Inden verden gik af lave og jeg endte med at erkende, at det eneste der duer, er ingenting, var der gang i lidt farveprøver, fordi idéerne blomstrede og jeg var ivrig, for at prøve dem af.

Farveprøverne ligger her stadig, for ikke at glemme, at der kommer en tid igen, hvor jeg kan lange masker over stålpinde, der gløder. Lidt notater har jeg, men også det er begrænset, for jeg kan ikke skrive i hånden. Jeg kan ikke engang gætte en kryds & tværs. Elendighed, siger jeg dig, men jeg er fuld af fortrøstning og ved, at det bliver godt igen. Indtil det sker er der bestilt inspiration fra England. Jeg er nemlig forelsket.

Eftermiddagen kunne komme til at indeholde lidt film i sofaen. Jeg har kæmpestore stakke af film, jeg endnu ikke har fået set. Måske en kop kaffe og en ostemad. Og en hyggelig morfar under slumretæppe. Jeg ender som zombie. Årh mand altså…

Du vil sikkert også kunne lide