12

Orden igen… et øjeblik

Køkken

På hjørnet af bordet lå lidt af min morgenmad. En halvt spist banan, som havnede der, da jeg fortabte mig i skuffen, der blandt andet rummer brød. Det gjorde jeg, fordi den tilsyneladende var blevet holdeplads for mange andre ting og sager, som passende kunne lægges på deres rette plads. Bagefter fik jeg øje på skuffen ovenfor og så var der ikke langt til et af overskabene, som også langsomt var i gang med at forvandle sig til fjernlager for pasta og linser. Jeg forstår det ikke, men det sker hele tiden. Intentionerne er i top, men langsomt forvandles orden til kaos, men det er naturligvis ikke noget, du kender til…

Det tog tid, for jeg er stadig ikke venstrehåndsvant, men det lykkedes. Nu er bananen blevet kedelig og er derfor smidt ud. Til gengæld er der sirlig orden i skuffer og skabe. Så længe det varer. Og solen har ramt terrassen. Skulle man måske lige…

Du vil sikkert også kunne lide