22

Jeg tror på det!

Guldbageren i Vejgård

Jeg ved nu, at Guldbageren i Vejgård laver byens med garanti tungeste pæretærte. Virkelig! Imponerende tung. Faktisk så tung, at jeg ikke tror, at jeg vil vide, hvad de kommer i den. Smagen er ellers helt i top, men den er altså én af de ting, man bare ikke skal tabe over foden.

Indtaget i Ellas nye loungehjørne med friskmalet/-brygget kaffe var den nu slet ikke et ringe bekendtskab, skal det retfærdigvis siges, så det er ikke en klagesang, men vel mere en forundring. Der var vægt bag den kageoplevelse. Bagefter var der masser af snak og hygge. Tiden løb som sædvanlig fra os, men skidt med det, når bare vi hyggede os og den del kan der ikke klages på.

Jeg endte i Vejgård efter endnu en behandling hos lægen. Jeg var så glad for at kunne fortælle lægen, at jeg virkelig føler en væsentlig bedring i albuen og så blev han også glad. To glade og så på én gang. Jubi. Vi er godt på vej, er vi enige om.

På mandag finder du mig derinde igen. Mirakler kan han ikke udrette, men jeg synes jo omtrent, at det er tæt på. Albuen gør ondt nu, men det siger erfaringen mig. Lige efter endt behandling står alting indeni og skriger, men allerede i morgen er det bedre, hvis vi fortsætter ad samme gode sti… og hvorfor skulle vi ikke det? Jeg tror på det!

Jeg tror virkelig på det!


Du vil sikkert også kunne lide