35

Lystløgn

Hvis du har børn, har du prøvet det! Det er et helvede på jorden…

Århhhh… du har TABT DEN! Den så IKKE sådan ud lige før. Det var en BLOMST! Jeg HADER dig! HADER, HADER, HADER dig!

Ja, jeg snakker selvfølgelig om enhver mors mareridt. Perlepladen fra HAMA. Perlepladen fra HELVEDE! Perlepladen, som ikke engang afgiver det svageste røgsignal, som en advarsel til stressede mødre om, at de lige nu er ved at smelte purkens røde bil om til en ukendelig, gruopvækkende og ildelugtende plastikulykke.

På vej gennem smukke Nykøbing opdagede vi, til vores store gru, at HAMA har hjemme der. Lige midt på det smukke Mors. Nykøbing, som ellers er sådan en dejlig by, lægger matriklennummer til.

Her ligger arnestedet for utallige konflikter, som sagtens tåler sammenligning med den kolde krig, Gazastriben og det der er værre. Det gav isninger langs rygraden, krampelignende tilstande i kæberne og en ubetvingelig lyst til hævn, da vi passerede opstillingen, som skulle fungere som reklame. Meterhøje dyr, ganske vist imponerende nøjagtigt og smukt udført, men det var altså i Hamaperler.

En hel Zoo i Hamaperler…

Det blev for fristende. Nu har vi taget en elefantpupil som gidsel. Ha! Tag den!

Vi gi’r os ikke, før I gi’r op! Luk og sluk! Det må have en ende!

Jeg er sikker på, at de i morgen løber ud på græsset og med gru konstaterer, at der er ommøbleret, men når selv husnummeret sender mareridt i vores retning, er de selv uden om det…

Ah… og så stak vi af. For fuld fart. Altså fuld fart, som i det luntetrav den bæ-brune kunne præstere. De kunne have løbet os op uden problemer, hvis de altså ikke havde haft så travlt med at støbe Hamaperler.

Hvor meget mon de gi’r sig for 7 hvide og 6 rødbrune Hamaperler?

Nej, du behøver ikke blive forarget. Vi er nogle tøsedrenge. Vi tog ikke én eneste Hamaperle. Men vi havde lyst! Meget!

Du vil sikkert også kunne lide