10

Eventyrets land

Det rene eventyr

Indenfor er varmen, den gode, skoldhede kaffe, tændte stearinlys og en stak arbejde, der venter. Det er i orden når dagens udsigt er haven, som er et stort, hvidt eventyrlandskab.

Senere i dag venter mere sne, hører jeg. Som jeg elsker det og jeg kan mærke, at julestemningen endelig begynder at indfinde sig. Den har været længe undervejs i år, men der er tid endnu og jeg skal nok nå i havn. Specielt med eventyr lige udenfor døren…

Det rene eventyr

Havens træer er dækket af et tykt, tungt lag sne, som bliver liggende. Jeg nyder det virkelig og jeg er ikke den eneste. Oskar er vild med sne. Han hader regn af et godt hjerte og i går aftes, da han skulle en smut ud i haven, nægtede han pure, indtil regnen endelig slog over i sne. Da han opdagede det, var han ikke til at drive ind igen. Han løber glad frem og tilbage i hele havens længde. Han løber om hjørner, ind i alle kroge og med så megen fart, at han ind imellem vælter om i sneen. Det er tydeligt at se, at snevejr er hans absolutte favoritvejr.

Jeg forstår ham godt, for prøv engang at se…

Det rene eventyr

Verden bliver smuk og tyst, når der kommer sne i disse mængder. Kenneth er adviseret. Han er næsten ankommet til bestemmelsesstedet i Schwarzwald. Om nogle timer er han forhåbentlig på vej hjem igen. Hjem til eventyrets land. Langsomt og sikkert, tak.

Du vil sikkert også kunne lide