13

En forsigtig start…

Juletræet står stadig og blænder enhver, der måtte forvilde sig ind i stuen. Sådan skal det være, synes Oline, så sådan er det. En tid endnu. Vi har fri til engang efter nytåret, så vi forlænger julen og nyder, at vi har tiden til det.

Næsten altså, for jeg er gået i gang med at fjerne sporene af den andre steder i huset. Jeg kan lide julen og synes ofte, at den varer alt for kort, men jeg kan også rigtigt godt lide, når tiden er til at fjerne sporene og i stedet bære lyset, forårsforventninger og friske blomster indenfor.

I stuen bliver julen og tilsyneladende også Oline på sofaen, for der er endnu intet liv derinde. Jeg går udenom med støvsugeren og lader Kenneth om at underholde dagens gæst. Om lidt er der dømt pause, mens andre overtager rummene. Min sofa venter venligt.

Du vil sikkert også kunne lide