5

Og så står vi op!

Jeg vågnede klokken 6. De havde gang i sømpistolen ovre på byggetomten i baghaven, som pludselig er invaderet af håndværkere. Siden har de hamret, boret og bandet derovre, så jeg lige så godt kunne stå op. Jeg har ikke sovet meget, for det blev sent i går og derfor er der ikke mange timers søvn at prale af.

Jeg synes måske, at klokken 6 bededag er en temmelig tidlig start for en flok håndværkere i et villakvarter, men hvad ved jeg om den slags, ud over det faktum, at det så er ganske umuligt at sove.Til gengæld har jeg fået fornøjelse af morgenen og den første maskine tøj er vasket. Jeg har været i bad, har ryddet op og er sådan set helt klar til den arbejdsdag, som starter om en times tid. Jeg skal bare lige nå en kop kaffe, så jeg er sikker på, at der er tanket koffein nok til formiddagens tolkning, for søvn fik jeg bestemt ikke nok af.

Du vil sikkert også kunne lide