10

Thomas eller Per…

Han var absolut veloplagt, klædt på til underholdning og helt indiskutabelt elsket af majoriteten af de mennesker, som havde valgt at trodse vejrguderne og snestormen og var taget i Aalborg Kongres- & Kulturcenter for at se og høre Thomas Helmig.

Jeg var der. Jeg er ikke fan, men jeg er heller ikke blind for de kvaliteter manden har og jeg er altid klar til en fest eller to, så en invitation til gårsdagens koncert med Thomas blev modtaget med kyshånd.

Jeg er ikke den højeste ranunkel i haven, så jeg kunne kun se den øverste femtedel af Helmig. Den mindede mig til gengæld umiskendeligt om Lille Per.

Undskyld, men jeg havde helt svært ved at abstrahere. Hvem er den mands frisør, for han bør fyres. Man kan sgu da ikke holde masken, mens man overbeviser Thomas Helmig om, at han ser godt ud med et hår, som er farvet så mørkt, at han grangiveligt ligner Lille Per i sneen? Come on! Det minder mig om dengang, da min svigerfar lige ville give skæg og hår en klat kulør, men ved en fejl havde taget svigermors røde skyllefarve. Ikke godt.

Til gengæld var opvarmningen Dicte & The Sugarbones total koncentreret rock i hæsblæsende tempo og jeg skal love for, at det blev aftenens ypperste, fedeste og helt igennem mindblowing oplevelse. Hun er vred og rå og så ufattelig dygtig, den lille pige. Hold da op, siger jeg bare… og smuk tillige med.

Du vil sikkert også kunne lide