8

Loppemarked!

Hvis du ikke ved, hvad du skal lave på søndag, har jeg et forslag. I min mail lå nemlig en invitation til noget, som absolut kunne friste, hvis jeg havde tiden. Jeg er desværre nok i bekneb, men vidste du, at der er indbudt til besøg i Slaraffenland i Dronninglund? Hvis ikke, så læs med nedenfor og lad dig friste til venindetur, familieudflugt eller bare et par timer i eget, gode selskab. Gid jeg kunne…

Tyve private boder med legetøj, tøj, unika, smykker, loppeting, stauder og samlereffekter! Desuden butik i stalden med mange gode møbler og sjove småting!

Der vil være bål, snobrød til ungerne – og man kan købe slush ice og kage – så tag familien med!

Alle festlighederne foregår den 20. Juni 2010 kl. 10.00 – 16.00

Adressen er: Lundagervej 41 – 9330 Dronninglund

Vi glæder os til at se jer

Med venlig hilsen

Lise og Pia

Du vil sikkert også kunne lide