9

Udsigt til en dejlig torsdag

Vasketøj på snoren i en fart og bagefter en glad konstatering af, at Solhatte finder fodfæste i bede i min have. Det bliver ikke meget bedre nu solen også skinner og det var faktisk en dejlig opdagelse, at vejret er skønt, for jeg har en aftale om bytur i adstadigt tempo, uden andet mål end at lave en skøn dag og i det dejlige selskab, der er blevet mig til del, bliver det ikke nogen uoverkommelig opgave.

Sandalerne er fundet frem, for kommer regnen bliver det bare sådan. Jeg skal IKKE have lukkede sko på i august. Ikke tale om! Så hellere våde tæer.

Jeg er klar lige om et øjeblik, men jeg kan vist lige nå en sidste kop kaffe, inden jeg stævner ud mod centrum og en dejlig, improviseret dag i noget af det bedste selskab, jeg ved. Jeg er jo klar!

Du vil sikkert også kunne lide