9

Morgenbyge

Mens vaskemaskinen snurrer, tager jeg morgenkaffen med udenfor. Vejret er vidunderligt. Pludselig kommer en sommerbyge forbi og jeg kaster alting og ingenting ind under halvtaget på terrassen, mens jeg mærker dråberne ramme ryg og nakke.

Jeg elsker det og glemmer helt, at alting ser sæsontræt ud. Små, korte sommerbyger kan redde det meste, når man sidder i tørvejr under halvtaget og nyder lyden af dråber, der strejfer tag og løv, mens dagens første kop kaffe spreder velvære indeni.

Oskar sidder med, men så snart det er overstået, render han af huse. Han skal domænesikre. Fra hjørne til hjørne skal han kontrollere, at det stadig er ham, som er konge på borgen. Da han er tilfreds, kommer han logrende tilbage og gider kæl og klap. Han er den sødeste, lille hund.

Ah… en god start på en dejlig søndag.

Du vil sikkert også kunne lide