14

Stik nord og retur

Vi kørte stik nord. Ti minutter tog det vel. Måske tolv.

Vi endte i et parcelhuskvarter, hvor mokkastenen ubetinget har haft kronede dage sammen med fliser i næsten enhver tænkelig udformning. Ja, det véd jeg, fordi jeg brugte ventetiden udenfor ét af de mokkafarvede på at sidde hyggeligt i læ for regn og rusk på forsædet af bilen, mens jeg ventede på Kenneth.

Han skulle lige købe en Roomba. Jo, den er god nok. Det er ellers ikke ham, som svinger støvsugeren herhjemme, men så kan det da være, at jeg slipper med hveranden gang eller noget…

Mens jeg ventede, dyrkede jeg min nysgerrighed. Jeg iagttog og spandt en ende eller to.

Se lige så fin en løsning på en indkørsel, som skal rumme to biler og partout skal være flisebelagt. Så er midterrabatten da et charmerende indslag. Man må se med milde øjne, tænker jeg.

Du vil sikkert også kunne lide