12

Et pust fra den store verden…

Jeg har været ude at få et pust fra den store verden, som værten for min dejlige frokost i det grønne sagde. Et dejligt pust. Et morsomt pust. Et pusterum i selskab med to rigtigt dejlige mænd, hvoraf den ene er min hjertenskær. Den anden er ham den flamboyante med blomster, du ved. Ham, der ikke gør noget som helst halvt, men helst dobbelt eller tredobbelt, bare fordi man ikke skal fedte med noget her i livet.

Det er vel i grunden det, vi andre har glæde af, tror jeg. Han er nemlig gavmild og deler gerne ud…

Jeg har det dejligt i sådan et selskab.

Jeg hyggede mig stort, da vi tog en tur rundt og hilste på planter, duer og ikke mindst de dejlige mennesker, Claus har ansat. Anna var flittig  i haven og et dejligt, smukt og frisk pust, vi kom i vejen for mere end én gang. Jeg undskylder for ulejligheden, men det var kun fordi vi havde sådan en lyst til at se hendes dejlige, smukke smil om og om igen.

Haven er naturligvis helt og aldeles betagende og fantastisk og grøn og frodig og fuld af misundelsesværdigt smukke blomster selv her i september, men i stedet for at vise alle mine amatørbilleder, vil jeg lade Claus om at vise alt det smukke. Det gør han jo allerede helt fantastisk, så ingen konkurrence her fra om den plads på himlens bue. Bare et tak for en dejlig eftermiddag.

Hold nu fast i en opstammet avnbøg, hvor jeg har haft det dejligt :-)

Du vil sikkert også kunne lide