49

Endelig landede mine KnitPro Symfonie “Rose”

Når man kommer træt hjem fra arbejde og er sådan lidt halvslatten, er lykken at blive mødt med et “Der er kommet en pakke til dig” overrakt sammen med pakken, som ikke overraskende viser sig at indeholde et sæt KnitPro Symfonie “Rose” i den udgave, som er lagt i en smuk trækasse med en sirlighed, som må imponere. Sikke en lækkerdejlighed

Strikkepindene er smukt udført, som de altid er. Pindestørrelserne er 3½, 4, 4½, 5, 5½, 6, 7 og 8, så der er pinde til det meste. Skulle man synes, at man mangler en pind, en wire eller andet af tilbehøret er det smart netop ved KnitPro, at alt kan købes separat, så der kan suppleres fra tid til anden.

Endestykkerne er smukt belagt med kobber, som giver pindene et virkeligt eksklusivt udseende. Det skal jeg hurtigt få pillet af dem, er jeg sikker på.

I bunden af den smukke æske gemmer tilbehøret sig. Der ligger også en lille, fin gave…

– en sjalsnål, som vil klæde rigtigt mange af mine rustikke sjaler.

Jeg glæder mig meget til at få afprøvet de nye strikkeaggregater og skulle du tvivle på min hengivenhed eller begejstring for godt værktøj, kan du tage et kig lige her, hvor jeg også erklærer min uforbeholdne kærlighed til pindene eller lige her, hvor jeg supplerer den hastigt voksende samling, for udstyr skal man  A L D R I G gå ned på.

Tidligere købte jeg mine pinde hos Die Wollbox, men Wolle Heidi er en smule billigere. Måske kan man, hvis man orker jagten, finde dem endnu billigere, men alene at finde dem til det halve af den danske pris, er ligesom at vinde i lotteriet, så endnu en varm anbefaling herfra. Jeg elsker alle mine KnitPro. Jeg har alle afskygninger i metallet, som er hult og derfor let og lynhurtigt behageligt lunt at sidde med og nu er der en samling smukke træpinde, som allerede har været afprøvet i nogle uger (en enkelt pind, jeg havde investeret i, inden jeg tog den endelige beslutning), som også nok skal vise sig at være en af de rigtigt gode investeringer. Jeg strikker ikke med andet, hvis jeg kan slippe.

Prøv dem, hvis du kan komme afsted med det – jeg er sikker på, at også du bliver begejstret :-)

Du vil sikkert også kunne lide