20

Endelig… endelig er det fredag OG fyraften

Det var så lige fredagen fra Helvede, der strøg forbi mig i dag. Pokker tage mig om den slags skal få mig ned med nakken, men den var lige nede og bide mig i haserne. Nu har jeg til gengæld lukket biksen og er gået hjem, har skrubbet badeværelse og spruttet af raseri,  så af skidt kommer godt ind imellem. Andet ville også være uretfærdigt, tænker jeg.

Udsigten i dag var ikke andet end grå og regntung. Nogen bliver tunge af den slags, men jeg elsker det faktisk og jeg elsker, at jeg nu har fint udsyn til Frederikstorv hver eneste dag.

Jeg har vinduer foran mig og jeg sidder ved siden af et, så jeg også har fint udsyn ned til Anette og Tor ovre i nummer 6. Jeg holder øje med de skiftende udstillinger og jeg nyder Tors flotte billeder. Ved siden af deres galleri ligger andre, sjove forretninger, som også bidrager væsentligt til min daglige underholdning.

På bordet ligger mine kalendere. Jeg er stadig ikke helt parat til at slippe papirudgaven, men det er lige op over, kan jeg mærke. Der er også en dåse af den gode, tyske chokolade. Chokoladen er forlængst spist. Nu indeholder dåsen mandler, som også er venlige, når man rammes af den lille sult. Noter, skriveredskaber og en håndcreme og jeg er kørende.

Altså på mandag og ikke et sekund før, for det er fredag og weekenden er skudt i gang med beslutningen om hjemmelavet kartoffelpizza med pestobund og rosmarindrys. Ah…

Du vil sikkert også kunne lide