22

Babyvest

Inspireret af Anne lod jeg i går en af de gode, gamle og gennemprøvede uldundertrøjer (denne opskrift er fra Askeladen) glide gennem hænderne. Én tråd af den bløde Blackhill Højlandsuld og én tråd af Isagers Alpaca 1. Treogfyrre gram af det blødeste, varmeste uld til en lille babymave. Jeg har strikket denne vest til mine egne unger i mere end én udgave. Den er sådan en, man altid ender med at elske, fordi den sidder perfekt på en lille, tyk babymave. Nu mangler bare babymaven.

Fakta:

Design: Babyvest fra Askeladen

GarnBlackhill Højlandsgarn fra Garnudsalg.dk i farven rullesten samt en rest Isagers Alpaca 1. Vesten er akkurat så blød som sådan en skal være, når man er en toplækker og ny baby.

Pinde: 3 – naturligvis mine elskede KnitPro hurtigstrikkere i metal.

Garnforbrug: ialt 43 gram. Hvordan de gram fordeler sig, har jeg ikke vejet.

Ny teknik: Ingen.

Bemærkninger: Jeg har strikket lige præcis som opskriften beskriver. Det er alletiders model, som er gennemtestet af mere end én generation, så if it ain’t broken, don’t fix it :-)

Vil du se flere billeder af Babyvesten, kan du finde dem på min profil på ravelry.

Du vil sikkert også kunne lide