8

Kryds en finger, tak

Morgenen er stille, som den plejer at være. Alle i huset sover endnu, men om et øjeblik skal de vækkes. De skal i gang med dagen. De har engageret mig til forskellige opgaver og jeg gider ikke vente en halv dag på, at de skal komme i de omdrejninger, der skal drive dem. Sådan er det. De synes, at de skal have lov til at sove længe i ferien. Jeg siger, at de HAR sovet længe. Klokken er over ni. I gang, siger jeg, mens jeg trækker varme dyner af lune tæer og kilder dem let. Den ene med kaffe under næsen, den anden med udsigten til en bytur. Det går vel an.

I dag er helliget lidt praktisk og bagefter en hel masse af den gode tid med bog, strikketøj og til sidst underholdning med en film til deling mellem hele familien. Jeg krydser fingre for, at byen er velvilligt indstillet.

Du vil sikkert også kunne lide