15

I omløb

Jeg har ryddet op i magasinlageret. Jeg elsker magasiner. Jeg køber urimeligt mange af dem. De udenlandske er skønne, de indenlandske svingende i kvalitet, men f.eks. BoligLiv elsker jeg. Jeg har adskillige årgange liggende sammen med lagre af BoligMagasinet, Isabellas og andre glittede, fede og inspirerende magasiner. Faktisk i stakkevis.

Nu skal det være slut med en del af dem. Jeg begyndte at føle mig som en af de ekstreme samlere, som får isoleret matriklen med ting, de ikke kan finde ud af at smide ud. Det kan jeg! Basta! Nu ligger der stabler af magasiner og en god stak bøger oppe i gangen. De får mulighed for fortsat at skabe glæde. I første omgang sender jeg dem ud til Ella. Hun er hjertelig velkommen til at sende dem videre ud i verden. Lad os slide dem op i stedet for at lade dem ligge i stakkevis uden at glædes over andet end det at eje dem. I spil med dem!

Bonus er, at jeg får krammet Ella, når hun henter. Det er slet ikke så tosset :-)

Du vil sikkert også kunne lide