25

Jeg hader det!

Så var det tid for en pause fra arbejdet, som hober sig op for øjeblikket. Jeg trak diskret udenfor i haven, hvor solen skinnede, men et eller andet skete undervejs, for pludselig var jeg fanget i en hysterisk sommerbyge, som ikke havde til sinds at lade mig slippe.

StrygetøjetNu sidder jeg så her og ligner en druknet mus, men hvad gør det, når strygetøjet venter?

At stryge er jo det absolut bedste jeg ved, næst efter rodbehandlinger og mavepiner.

Om jeg fatter hvordan det kan lade sig gøre. Der burde ikke kunne akkumuleres så meget som et styk tekstil til strygning, for jeg gør mit alleryderste for aldrig nogensinde at få købt noget, som skal have den behandling. Alligevel ligger det og glor ondskabsfuldt på mig. Det venter. Venter på, at jeg overmandes af dårlig samvittighed over min talentløse trang til at udskyde det i al evighed, men jeg slipper vist ikke.

Jeg har fundet alt mit gamle musik frem. Det kan hjælpe at stryge til Petshop Boys, Yazoo og Human League. Jeg er næsten sikker og i hvert fald skal det prøves.

Du vil sikkert også kunne lide