19

Lysende tirsdag

En lang arbejdsdag venter forude, men inden er der jo morgenen. Med kaffe og lys og en dag, som er dag længere, end den var i går.

Jeg synes, at lyset på få dage og pludseligt er kommet ind over morgenens rutiner. Jeg kan foretage det meste uden hjælp af andet end lyset udefra. De første minutter kan sagtens tilbringes i glad nydelse af den lyserøde himmelhvælving mod øst, inden jeg til sidst trykker på kontakten og kryber ind under bruserens varme vand.

Når jeg kommer ud igen, er der lyst. Ikke helt lyst, men så lyst, at jeg kun ser rester af det lyserøde og i stedet kan glæde mig over det fuglekor, som vælger at holde morgenkoncert lige udenfor på gårdspladsen.

Der venter helt sikkert forår om et øjeblik. Helt sikkert.

Må du få en dag, hvor du smager glæden.

Du vil sikkert også kunne lide