33

Onsdag er halv fridag

Hold nu da op, som der er vådt, gråt og grumt udenfor denne morgen. Regnen er stoppet, men et tæt skydække sørger for, at forårsfornemmelsen er forduftet.

Det er svært ikke at nyde, at jeg ikke skal ud af døren i en fart, men kan tillade mig at være langsom. Jeg kan drikke endnu en kaffe, jeg kan finde et nyt, lille strikkeprojekt frem fra hjernebarken og jeg kan pakke i ro og mag, til min hyggelige formiddagsvisit på Solsiden, som Lisbeth ynder at sige, at Nørresundby med god grund hedder. Som om… og i dag får hun altså ikke ret. Der er gråt her fra og til Skagen, men hvad gør det i godt selskab :-)

Når visitten er slut, er det tilbage til arbejdet med at pakke ordrer hos Kenneth. Der har været dage, hvor andre og uopsættelige gøremål har afholdt os fra at pakke, så nu skal der samles op og pakkes igennem. Jeg er klar til at give den en skalle, men først hyggen. Ah…

Festlig onsdag til dig :-)

Du vil sikkert også kunne lide