27

Så slap dog af!

Der faldt en appelsin i min turban i går aftes, da det lykkedes os at finde ferieformen. Endnu en appelsin landede i samme turban denne formiddag, da Kenneth insisterede på, at i dag var en dag helliget absolut intet andet, end det jeg har lyst til at fylde i den. Ikke noget med at pakke, vinde garn eller slås med tapemaskinen. Bare ren og uforfalsket hygge.

Jeg har nydt det. Meget. Jeg trænger i dén grad og det kan vel lyde paradoksalt efter en underskøn påske med vejr, som har været helt vidunderligt, men drømmen om ren afslapning og ingen forpligtelser afløstes af lige netop det modsatte langt de fleste dage, så jeg er i underskud.

Et par havehandsker, et lugejern og solskin på næsen har det med at vende den slags underskud til overskud. Et strikketøj kan gøre det samme. Det første er prøvet med succes. Om lidt vil jeg prøve, om det andet er lige så stor en succes. Jeg er et heldigt menneske.

Du vil sikkert også kunne lide