26

Farveflirt og så en god del dovneri

Engang arbejdede jeg professionelt med farver hver eneste dag. Jeg er ikke stoppet med den leg siden.

Det er en leg, der går i direkte ind på lageret i hylden med glæde og overskud, så jeg nyder at farver er en del af min hverdag. Du kan ikke se det på mig, men jeg elsker spræl og der er nogle farver, som længe var dømt ude, men nu sniger sig ind allevegne. Lige nu har jeg en farveflirt, som du sikkert kan se…

Solskinsgul

Solskinsgul

Solskinsgul

I dag har vi pakket inde ved naboen. Normalt er det andre ting, vi har gang i om onsdagen, men i dag blev det sådan. Vi havde nogle ting, som ville blive lettere i de kommende dage, hvis vi gav den en skalle, så hele familien hjalp hinanden og det har faktisk været rigtig hyggeligt.

Nu er Oline ude at tage en af de køretimer, der skal lede til Raket-udlån. Hun nærmer sig det øjeblik, hvor hun stikker håndfladen frem og håber på, at min bilnøgle lander i den. Jeg glæder mig på hendes vegne. Frihed er vigtig for mig. At kunne tage min bil og køre afsted er en stor frihed for mig, så det glæder mig, at hun snart kommer til at opleve den frihed. Senere kommer forfølgelsen af de andre slags. De friheder, som tæller for hende.

Solskinsgul

Kenneth er stadig i gang med at pakke og sende. Bagefter skal han på genbrugspladsen og forbi vores genbrugsbutik, for vi rydder ud og rydder op. Det resulterer i enorme bunker ting, som for en god dels vedkommende sagtens kan bringe glæde og gode og fornuftige løsninger andre steder.

Solskinsgul

Mig? Jeg dovner. Simpelthen. Og nyder alt det gule :-)

Du vil sikkert også kunne lide