26

En enkelt let byge

Nogen har været ramt af regn. Torden og lynild kunne Annemette berette om i går aftes. Ikke skyggen har vi set. Sol, men ingen varme, har været recepten her nordpå, men det skulle skifte senere i dag.

Jeg havde besluttet, at jeg ville cykle på arbejde i dag. For første gang. Nogensinde. Så sagde de, at der ville komme regn og jeg er så ny cyklist, at jeg ikke lige er i besiddelse af regntøj og andet fornuftigt udstyr såsom stædighed og viljestyrke, så jeg opgiver. Det er måske lidt for nemt, men det kan jeg mærke i maven i eftermiddag, når jeg skal hjem. Så ved jeg, om jeg har fortrudt, at jeg kapitulerer.

Der snakkes om nattefrost. Der er en her, som er glad for, at jeg ikke lod mig friste til sommerblomster i påsken. Jeg er altid frygteligt tidligt i gang, fordi jeg ikke kan vente på sommeren og varmen, udeliv og varme aftener på terrassen, men denne gang har jeg næret mig. Det skal vise sig at være udmærket med en smule mådehold. Bare jeg nu kan huske det næste gang, jeg fristes.

Må du få en mandag fuld af fristelser :-)

Du vil sikkert også kunne lide