13

Søndag, søde søndag

Morgenkaffen er drukket i haven. Det føles som den rene luksus at kunne det. Sidde i solen og nyde lyden af søndag og morgenfriske fugle. Bare være til. Jeg husker, at jeg er heldig, at jeg kan det. Der er andre i min nærhed, som er kastet ud på dybt og oprørt vand. Jeg sender dem en varm tanke og et ønske om alt godt, mens jeg sidder der i solen og mærker, at jeg har det godt.

Om lidt skal Oline vækkes. Der skal sættes ind med den sidste eksamenslæsning, inden hun tager til den første prøve i morgen. Man går glip, når man læser. Hun er indebrændt over ikke at komme forbi Hjallerup Marked. Mig passer det fint, men det siger jeg ikke højt. Jeg nyder i stedet, at vi ikke skal ud i verden. Vi kan, men vi skal ikke. Det er en rar fornemmelse og med vejret in mente, vil jeg mene, at der er basis for endnu en skøn havedag med snore fyldt med blafrende vasketøj, duften af nyslået græs og temperaturer, som er mere humane, end dem vi havde i går.

Et tyndt skydække bevæger sig ind over Aalborg lige nu. Det gør ingenting. Alt er godt.

En god og rigelig søndag til dig :-)

Du vil sikkert også kunne lide