18

Reaktiv

Jeg vågnede op til en smertende, dunkende pegefinger. Rød, hævet og tydeligvis irriteret lagde den ud med at bestemme, at jeg i hvert fald ikke skulle ud at tolke. Jeg skulle til lægen, for om et øjeblik går jeg på ferie og inden skal den slags være på plads. Sådan blev det.

Nu sidder jeg her med det der viste sig at være en seneinflammation affødt af overbelastning og manifesteret i en pegefinger, som skal have ro, en penicillinkur ventende forude og et meget begrænset talent for at skrive uden samme pegefinger.

Jeg sidder også tilbage med sådan en lidt flad fornemmelse, for jeg havde jo set, hvordan jeg skulle nyde fredagen i vished om, at den var indgangen til en månedslang ferie. Jeg skulle pakke sammen, rydde op og gøre ved. Jeg skulle sørge for, at der var gjort rent bord. Nu må jeg bede Lone om at gøre det for mig og så kan jeg ellers gå ud og lede efter feriefornemmelsen, for den blev da lige momentant væk i alt det her, men jeg skal nok få den fundet om et øjeblik. Bare vent :-)

Og hvor var det så lige, at jeg lagde det Voltaren henne?

Du vil sikkert også kunne lide