16

Hvad sagde du? Hvilehvadfornoget?

Sommersøndag er det. Udenfor er vejret afventende sommerligt. Lune, blide pust kærtegner bare arme og fødder, som bliver våde af græsset, der endnu ikke er tørt.

Nede i staudebedet har skvalderkålen næsten overtaget, men ikke helt.

Jeg har en pegefinger, som efterhånden ligner noget, jeg genkender. Til gengæld mistede jeg det meste af en kindtand på en lakrids, som ellers havde potentiale til at blive en yndling. Nu venter en feberredning i løbet af ugen, inden vi skal sætte kursen mod Provence. Fandens er ikke for meget!

I dag er arbejdsdag. Vi skulle jo nødig falde hen og blive for dovne, så nabolængen venter. Det er i orden. Om en uges tid venter trods alt en tur ned i det støvede, varme Provence og dernede ved jeg, at tapemaskinen ikke kan nå. Ha!

Du vil sikkert også kunne lide