16

Weekendidé

Jeg ved godt, hvad jeg skal i weekenden.

Måske jeg må foreslå dig det samme?

Allerede fredag 2/9 klokken 14 slås de imaginære døre op til et omfattende opbud af lækkert design og kunsthåndværk og det kan varmt anbefales at kigge forbi. Markedet åbner med sang, sjov og spas i springvandet på Tolbod Plads. Det sidste lyder vådt, så sikke et held, at vejret vist er med i år. Weekenden skulle blive varm og solrig. En rigtig sensommerweekend med oplagt mulighed for at nyde både design, kunsthåndværk og vores smukke havnefront.

I år er 50 spændende udstillere deltager på årets DOK#1 med smykker, keramik, glas, tøj, møbler, design m.m. Udstillerne kommer fra hele Danmark samt London og Berlin. Kvaliteten plejer at være høj og det er en oplevelse ud over det sædvanlige, når man går fra udstiller til udstiller midt i centrum og med udsigt til fjorden.

Søndag er der familiedag på DOK#1, hvor bl.a. Aalborg-firmaet Mymo vil underholde fra kl. 11 med leg, konkurrencer og børne-bas-jazz, men søndag er der også kunsthåndværkermarked på Huset, så måske du skulle disponere, så du kan nå begge dele.

Det kunne være et par fine steder at bruge lidt af weekenden. Jeg skal i hvert fald! Helt sikkert!

Læs mere om DOK#1 lige her.

Læs mere om Kunsthåndværkermarked på Huset lige her.

Du vil sikkert også kunne lide