16

Keramikforelsket

For et par lørdage siden var jeg inde for at snuse ved DOK#1. Jeg nøjedes faktisk ikke med at snuse, men fik købt dejlige ting med hjem. De fleste er mine, men en af dem var den yndigste halskæde til Oline. Jeg er så frygteligt misundelig, men gaven er givet med både hjerte og forstand og passer derfor helt perfekt til hende.

Det er den smukkeste, gule sommerfugle monteret i en pink bomuldssnor og den er bare så sart og fin. Akkurat som Oline.

Sommerfuglen fik følgeskab af et par blomsterbrocher i keramik den dag, men jeg forelskede mig samtidig i Lailas organiske og meget smukke krus, som ligger helt fantastisk i hånden. Nu ved jeg, hvad jeg skal ønske mig til jul. Jeg er slet ikke i tvivl…

Må jeg ikke anbefale dig at kigge nærmere på:

Laila Stenderup • Vejrholm 9 • Øster Uttrup • 9220 Aalborg Ø

Du vil sikkert også kunne lide