11

Fra mig til mig…

Jeg er frygtelig forkælet og jeg har fået så utrolig gode gaver også dette år. Der er mange, som gerne vil og lykkes med at glæde mig. Det er jeg glad og taknemmelig for. Det er skønt at være mig.

Jeg er vist heller ikke dårlig til at forkæle mig selv og her er, hvad jeg bestilte i Italien med ankomst den 1. december, hvor jeg var ved at dø, fordi jeg vidste, at jeg skulle vente fireogtyve dage med at åbne og tage i brug…

Årets julegave fra mig til mig er en taske, for jeg har jo næsten ikke nogen. Ikke sådan en i hvert fald. Sådan lige tilpas til iPad, kamera og de andre nødvendigheder, jeg hver eneste dag bærer rundt i verden.

Jo, jeg ventede til den fireogtyvende december. Jeg glædede mig helt vildt, selvom jeg vidste, hvad der var i pakken, eller måske netop derfor. Jeg sover næsten med den om natten. Den er fra mit absolut foretrukne mærke indenfor tasker; Mandarina Duck.

Jeg synes, at det er taskedesign, der holder. Deres skindtasker i enkelt design bliver ved med at være lækre og de afføder altid kommentarer og spørgsmål om hvor, så jeg er tydeligvis ikke den eneste, som kan lide dem. Faktisk kan jeg ikke lide dem. Jeg elsker dem vist :-)

Du vil sikkert også kunne lide