16

Så ramte lørdag og det er sådan set helt i orden med mig…

Fredags fyraftensfløjte var længe ventet, da den endelig lød. Jeg trængte sådan til weekend. Det har været en meget følelsesladet uge og jeg har brugt mange kræfter på at rumme og mestre, så jeg trængte virkelig til at holde fri fra alting og bare være. Jeg fik lov og det i allerbedste selskab, for Lone sneg sig ind i bilen, da jeg skulle køre hjem ;-)

Så blev der linet op til varmt te og strik. Vi var også indenfor hos naboen. Det resulterede i, at Lone måtte starte på noget nyt og lækkert i den smukkeste blå farve og jeg forslæbte mig, da jeg endnu en gang fik en ide, som måtte omsættes i nogle nøgler af den gode uld.

Der blev snakket, strikket og hygget og så skulle der handles. Jeg tog Lone med i Metro. Det klarede vi faktisk ret elegant. Ikke alt for meget, men lige tilpas fyldte vi i vognen. Bagefter tog vi hjem, lavede mad og spiste alt for meget. Jeg havde lovet mig selv ud som chauffør for unge, feststemte mennesker, så en del af min aften gik med dels at køre, dels at vente på at skulle køre, men det er i orden. Så ved jeg, at alle kommer ud og hjem i god behold. Sådan har jeg det bedst. Hønemor. Nogen gange.

I dag er der varm kaffe, solskin og lidt ny strik, for det i går blev til ingenting, men planen er, at jeg skal have et lille, let stykke strik som modvægt til de meget tunge, jeg har i gang lige nu. Min albue vil være taknemmelig, er jeg sikker på og jeg aspirerer til dovenlørdag, men helt lykkes vil det ikke…

Også i dag har jeg lovet mig selv ud som chauffør, men som modydelse er der tre, søde og dugfriske smukkerter, som har lovet at lave aftensmad til os alle. Det er et fint bytte, tænker jeg. Jeg kunne jo fortsætte formiddagen med endnu en varm kaffe, lidt mere strik og fryde mig over, at min nye vaskemaskine snildt klarer det meste af en vasketøjskurv i én omgang. Der er noget ved at have udvidet kapaciteten, mærker jeg.

Må din lørdag blive fuld af solskin :-)

Du vil sikkert også kunne lide