11

Godt man nåede morgenbadet eller hvordan fredag kan komme helt bag på…

Det går sjældent som præsten spår, så jeg nåede ud i verden også, inden arbejdsdagen var omme. Godt man havde nettet sig fra morgenstunden ;-)

Nu er jeg hjemme igen og en ordentlig, voldsom gryde potentiel grøntsagssuppe med bid rigere. Gryden er i hvert fald fyldt til randen med hylden hen af grønt, chili og et skvæt grøn curry, så der skulle være en chance for at holde varmen i aften.

Kenneth pakker i vildskab, mens jeg vasker, skriver lister, tjekker lister, husker på og glemmer, skræller grønt og overvejer, hvad jeg skal tage med til almindelig og hyggelig underholdning, når de stille stunder indfinder sig i Strängnäs. Strik, naturligvis. Jeg finder lidt frem. Små, lette projekter kan det vel blive til…

Jeg har slet ikke strikket et sjal i denne sæson. Måske jeg heller ikke gør det, men nu er der i hvert fald smidt opskrift på iPad’en, så jeg er klar, hvis lysten skulle komme over mig. Der er også tanket op til endnu et af de små projekter, som er nemme, hyggelige og overskuelige. Børnestrik er godt til den slags.

Jeg har et lille projekt, som snart kun mangler ærmer. Det kommer med. Måske det finder enden i næste uge. Det ville være fint. Så skal strømpepindene findes frem. Dem elsker jeg :-)

Du vil sikkert også kunne lide