9

Vitaminer til sjælen

Jeg har lagt et par timer både her og der, så nu er resten af dagen min egen. Det kan jeg lide. Om et øjeblik er der stuvende fuldt omkring langbordet, hvor snakken med sikkerhed vil løbe frem og tilbage mellem alverdens ting. Det bliver en samling af dejlige mennesker, som alle sammen beriger mit liv hvert eneste dag, så jeg glæder mig naturligvis.

Der er ingen anden anledning, end det er onsdag og solen skinner. Der behøves ikke andre.

Jeg har fundet en stak godter. Nogle vil. Andre holder nallerne for sig selv. Man bestemmer egenhændigt. Nu står de der. Og frister. Tarveligt måske, men jeg vil så gerne forkæle lidt og der bliver også frisk frugt og godt grøntsagsfristelser. Så er det vel i orden, tænker jeg.

Jeg har lagt stakken af bøger frem, for Lone kommer og jeg ved, at hun også gerne gider dele begejstringen ved smukke og finurlige mønstre.

Vi skal sukke og få stakkevis af ideer, som ikke nødvendigvis nogensinde bliver virkelighed. Der er god energi i at drømme.

Vi skal drikke te og grine og nyde, at solen står lige ind af alle vinduer og gør huset lyst og forårsdejligt. Det er en dag med vitaminer for sjælen :-)

Du vil sikkert også kunne lide