32

Tænketank

Mens vi venter på, at Annemette forhåbentlig bliver løsladt uden videre tiltale, strikker jeg og lader tiden gå. Hun er indlagt på Hvidovres hjerteafdeling. Hjerter driller nogen gange. Hendes gjorde. Nu vil vi gerne vide hvorfor og det samme vil lægerne. Tiden er makkeren, vi ikke kan hælde ud med noget som helst badevand. Tiden bestemmer. Alting.

Alt for langsomt går tiden, men jeg væbner mig med tålmod og ved, at når jeg om en times tid møder på arbejde, går tiden meget raskere.

Mens jeg venter, strikker jeg på en lille vest/trøje, som måske kunne resultere i en opskrift til Kenneths Åbent Hus i weekenden den 11.-13. maj. Måske. Hanne synes, at det er en god ide. Jeg tror på Hanne, for hun ved, hvad hun snakker om. Hun kommer for øvrigt også med alle sine smukke ting og stiller dem op på gårdspladsen sammen med Kenneths mange gode tilbud i den majweekend. Det kan kun blive godt :-)

Nu strikker jeg, men opmærksomheden er mest rettet andetsteds, så måske det hele ender i ingenting. Det må tiden vise. Tiden bestemmer alting.

Du vil sikkert også kunne lide