13

Så kan det nok være, at vi kom i klunset i en fart…

Tordenen vækkede os. Den slags synes vi er hyggeligt. Ligesom regn. Hvis man altså er indenfor, men ude på gårdspladsen stod sekshundredeogfirs kilo garn, som skulle bæres ind på lageret. Pronto.

Nu er vi færdige. Og våde. Dagens motion er i den grad indhentet og det er kun resterne, der står tilbage på gårdspladsen. En palle og lidt pap. Det fjerner Kenneth senere. Vi drikker nemlig kaffe. Klokken 7.14 gik vi ind i køkkenet og startede med at brygge drikken. Nu sidder vi og nyder den. Dagen er i den grad skudt i gang.

PS – Kenneth har fået spinderiet til at lave 500 grams cones på sit uld/bomuld, så der venter vist et tilbud, når jeg bortfører ham om en uges tid til varmere himmelstrøg. Det er smukke farver. Jeg ved det.

Du vil sikkert også kunne lide