8

Mandagsliv i La Gaude, når man ikke behøver røre sig mere end man gider

Aftenlun terrasse. Kartofler, der venter. Kaffe, der kan drikkes. Strik, der kan strikkes. Livet er tilpas.

Vores lam er kommet i ovnen, for at forstege, for halvdelen af grillen mangler, så der er ikke mulighed for langtidsstegning og så må man være smart i en fart. Grillen kan være den sidste smagsgiver og så er den ellers perfekt til kartofler og grøntsager.

I morges hyggede jeg mig med at strikke en smule. Nu vil jeg finde strikketøjet frem igen, for efter en temmelig lang morfar, er jeg klar til en lang aften. Den kunne godt komme til at inkludere svømmetur og så skal grillen vel snart tændes.

Der hygges igennem på terrassen. Der er periodevis absolut ingen kontakt, “men så er der fred så længe”, som Kenneth siger.

Livet er godt og jeg pønser på en aftentur ind gennem oliventræet bag huset, så jeg kan få afsløret, hvad der gemmer sig i drivhusene.

Du vil sikkert også kunne lide