9

Så er tiden kommet eller hvordan jeg så absolut sagtens kunne fortsætte denne lediggang

Det er ikke kun blomsterfluerne, der kommer på arbejde i dag. Jeg starter også tilbage på mit.

Jeg kan konstatere, at jeg ikke har sagt det højt én eneste gang før nu. Det skyldes, at jeg slet ikke er færdig med at holde ferie. Jeg kunne bruge mindst 4 uger mere. Uden problemer kunne tiden fyldes med alskens dejligt samvær med mennesker, jeg holder af. Det skulle aldrig vare at fylde tiden ud med skønne, smukke og sjove oplevelser eller eksotiske steder, som Tønder, Norge og Dublin bare for at tage et par eksempler. Jeg ville sagtens kunne finde nyt, jeg gerne ville udforske. Jeg er slet ikke færdig med at rejse, nyde og opleve, men virkeligheden kalder og i stedet for ærgrelse, vil jeg konstatere, at dette års sommerferie blev akkurat, som vi havde håbet på. Skøn, fuld af gode oplevelser og absolut gentagelsesværdig. Det er vel derfor, at jeg gerne fortsætter den.

Må din mandag blive skøn, varm og kærlig uanset om den er arbejde eller ferie :-)

Du vil sikkert også kunne lide