39

Torsdagssysler

Torsdag blev en af de dejlige, lange og sjove dage. Lone var med hjemme og vi skulle hygge ved langbordet med garn og te, men det går altså sjældent helt, som vi spår. I går var der landet endnu en omgang garn hos Kenneth. Nyt garn. Egenproduktion og ny kvalitet. SilkMohair. Lækkerier, som findes i – tror jeg – seksten forskellige og vældig smukke farver. Det måtte vi lige have fingre i.

Jeg er specielt forelsket i den lyse kit, men jeg er nu også vild med resten og nej, det endte ikke med nogen af dem. Endnu.

Jeg er kedelig, så disse var den palette, jeg trak med indenfor for at lave en lille strikkeprøve og det til trods for, at der findes smukke, klare og sjove farver også. Jeg er vist bare sådan lidt brun-agtig.

Kvaliteten med silken er utrolig lækker og nu fås den i 50 gram med en løbelængde på 500 meter.

Der er egne labels på og det er lidt surrealistisk at se dem i virkeligheden. Jeg synes, at de er blevet vildt flotte, men det er ikke mig, som skal være glad. Det er chefen. Kenneth er heldigvis glad for dem og så kan jeg jo ånde lettet op, for det er selvfølgelig mig, som har været kortvarigt ansat som grafiker – naturligvis efter hans anvisninger.

Kenneth faldt i søvn tre gange i går aftes. Han er frygtelig brugt, for han pakker nærmest dag og nat. Nu har vi andre aflyst alle planer for weekenden og aftalt, at vi vil hjælpe ham, så godt vi kan, så han måske får chancen for at starte med rent bord på mandag. Der skal laves status og der skal pakkes pakker. Der skal ryddes op og der skal gøres klar, så vi kan tage billeder af alt det nye garn og få det lagt på de virtuelle hylder i butikken. Der skal også finsoves, for det trænger han vist til.

Du kan sikkert finde de nye garner i butikken i slutningen af næste uge, hvis du skulle have fået lyst til at eje lidt af det.

Go’ fredag til dig. Min starter med et par ture ud i byen, inden jeg kan holde weekend, men hvem klager med det vejr? Ikke mig :-)

Du vil sikkert også kunne lide