6

En morgen badet i lys

Solopgang

Morgenens lys var fantastisk. Tirsdag lå badet i tåget, blødt lys allerede ved 7-tiden. Morgenen lovede bare usædvanlig godt. Nok var der tåget, men solen lå på lur og er allerede nu ved at have overtaget. Det havde den ikke, da jeg mødte. Der var stadig tåget og køligt og udenfor var der så fugtigt, at kun et øjeblik derude var tilstrækkeligt til, at mit hår ligner en ulykke.

Billedet ovenfor er taget, mens der stadig var en smule grødet og mørkt. Det er der ikke mere. Nu er lyset brudt frem og solen titter ind gennem vinduerne bag mig. Jeg sidder på kontoret, hvor fra jeg igen i dag skal få tiden til at gå. Jeg har en masse små, men sjove opgaver at tage fat i. Nogle af dem er jule-relaterede, men jeg er vant til at arbejde med julen lang tid før, de fleste af os er begyndt at tænke på den, så det her er ikke tidligt at være i gang. Bare tilpas.

Jeg har været alene. Lisette og Kenneth plejer at møde sammen med mig, men de har begge haft brug for at sove længe i dag. Steen og Githa møder klokken 10. Her er bare mig. Det giver ro og plads til nogle ting, jeg ikke plejer at nå og det er fint.

Jeg har radio. Jeg drikker kaffe. Jeg nyder, at solen skinner og vejret ser ud til at blive forrygende. Min dag bliver en god dag. Jeg ved det bare.

Må din tirsdag blive fuld af sol ude og inde :-)

Du vil sikkert også kunne lide