21

Snart tager jeg min tid tilbage

Min tid har andre brugt i dag. Ligesom i går. Og dagene før.

Snart tager jeg min tid tilbage. Snart, for der mangler lidt hjørner hist og pist. Snart, for jeg trænger og der er i grunden så meget, jeg gerne vil strikke. Derfor hamstrer jeg. Og fordi jeg ikke kan lade være.

Jeg har ingen konkrete planer. Jeg har bare glæden ved at eje. Den skal man nu heller ikke kimse ad.

Eftermiddagen ender vist med at være min. Det er på høje tid. De unge mennesker er forsvundet ud i horisonten og vender først hjem engang i aften. Jeg har inviteret Lone til alpacagramsning og hygge. Hun er nem at lokke. Heldigvis.

På køkkenbordet står to bradepander med dej til foccacia. Jeg har aromatisk rosmarin hjembragt fra La Gaude for kun nogle uger siden. Jeg har sorte oliven og god olivenolie. Jeg har salt i hidsige flager. Jeg gider gerne hente lidt ost, brygge en hummus og skære noget pølse. Så er aftenens kulinariske indslag hjemme. Og det i en fart.

Jeg har lige sagt nej tak til koncert. Kenneth må tage af sted alene. Jeg kører gerne, men jeg magter ikke. Jeg er så kedelig, men jeg trænger til at være og ikke udfordre mine fobier. Jeg trænger til at lave absolut ingenting. Pause, for om en uge bliver vores yngste barn atten år gammel og så er jeg igen i vælten. Jeg gider gerne. Jeg skal bare lige samle en lille portion kræfter.

Du vil sikkert også kunne lide