22

Mandag er…

Mandag er langsom start. Mandag er god tid til at sende Gergely af sted til første dag på Århus Universitet. Han var oppe klokken fem, for han har ikke kunnet finde en studenterbolig/et værelse dernede. Turen er lang, når starten går i Gug, skal jeg hilse at sige, men han var ved godt mod og det var første dag og alting er spændende og nyt, men skulle du vide, at der er et kælderværelse, en lejlighed med brug for en room-mate eller et kvistværelse med udsigt til skråvægge – med andre ord næsten hvad som helst – så hører vi det altså rigtig gerne, for et sted at overnatte et par gange eller tre om ugen ville gøre en positiv forskel i Gergelys liv. Vi leder fortsat, men måske sidder du derude og har det helt rigtige på hånden, så skriv endelig :-)

Mandag er også at få Oline ud af døren i god ro og orden. At sende hende af sted ud i verden med ønsker om en dejlig dag er noget, jeg sætter stor pris på at kunne gøre. I nogle år var jeg forlængst taget hjemmefra, når hun stod op, så jeg nyder de chancer, der byder sig til.

Mandag er bad i alpaca. Kenneth har endelig fået lagt sit nye garn på de virtuelle hylder. Jeg garanterer, at det er mere end pengene værd. Det er så utrolig lækkert og det fungerer perfekt som følgetråd til f.eks. Olines Raven fra Helga Isager. Den bliver let som en fjer og utrolig smuk.

Mandag er også arbejde. Om et øjeblik er jeg på vej ud af døren, men det er en af de gode dage med herlige tolkeopgaver og tidligt fri, så det bliver ikke meget bedre på den front. Tilmed skinner solen. Livet er godt.

Må din mandag blive fuld af sensommersol :-)

Du vil sikkert også kunne lide