14

Nikolajs Islænder

I går var der lukket for fjernvarmen fra klokken syv om morgenen til det, der med rette kan kaldes starten på aftenen. Jeg tror, at jeg registrerede varme i radiatorerne ved syv-tiden. Da var der ved at være koldt i vores hus, skal jeg hilse og sige, så jeg kunne have brugt en islænder, som denne her til Nikolaj.

Fakta:

Model: Islænder str. 2 år af Susie Haumann fra bogen Knit for your kid.

Garn:  Blackhill Højlandsuld to tråde holdt sammen. Farverne kan være alt mellem himmel og jord, men en lys til bund og en mørk til mønster eller omvendt.

Pind:  4 – KnitPro træpinde, som ind imellem var ved at gøre mig rasende, fordi ingenting glider nemt på træ og da slet ikke masker.

Garnforbrug: I alt 157 gram inden vask. Fordelingen på farver kender jeg ikke.

Ny teknik: Ingen.

Pris: Trøjen har kostet små 55 kroner og et par aftener at strikke. Her kan de fleste vist være med.

Bemærkninger: Et dejligt strikketøj, men jeg HADER altså flerfarvestrik, fordi jeg er helt talentløs, når det kommer til det. Alligevel sker det med et eller to års mellemrum, at jeg lige må strikke et eller andet. Man skal udfordre sig selv og tænk om jeg pludselig fik smag for teknikken og måske endda greb om den, men det skete altså heller ikke denne gang. Til gengæld er jeg altså virkelig vild med resultatet. Også med de fejl, jeg har lavet i mønsterrapporterne ;-)

Du vil sikkert også kunne lide