7

Hvem skulle ellers?

To dage inden juleferien kan jeg konstatere, at der er sart hvidt udenfor. Snerten af vinter. Chancen for hvid jul, men intet sikkert. Bare det fineste drys ligesom det, der faldt i går eftermiddag og så frosten, som lige titter frem.

Snefald

Jeg er klar til at tage hul på dagen. Jeg har taget den røde kjole på. Når julen nægter at blomstre indenbords, må den ankomme udefra og så er den røde kjole et godt bud. Og glimmer i ørerne. Og en stjerne hist og her.

December er forsvundet for mig. Måske når jeg at finde den, inden vi er drønet forbi. Det håber jeg, for jeg elsker nu julen og jeg elsker alle de dage, hvor man kan hygge iført sokker og morgenhår, men inden da er der lige en stak gaver, der skal købes, en mindre indkøbsliste, der skal elimineres og et par nullermænd, der skal onduleres.

Oline snakker om, at hendes snarlige juleferie kan bruges til at bage en småkage. Jeg synes, at det lyder som en herlig idé. Måske jeg også skulle foreslå støvsuger, sæbevand og puderyst? Jeg tror det, for jeg tager nemlig ud og gør verden usikker om et øjeblik. Hvem skulle ellers?

Må din decembertorsdag blive i inderbanen :-)

Du vil sikkert også kunne lide