15

Torsdag ligner en af de gode

Torsdag ligger sprød, solbeskinnet og ny foran mig, så jeg snupper den og gør den til min med arbejde, strik og dejlige mennesker.

Jeg snupper farver med på vejen. Yndlingstørklædet bliver igen luftet. Det har tjent mig godt og trofast i mange år og det er tidløst og vækker stadig opsigt, hvor det kommer frem. Allerbedst gør det mig glad.

Jeg pakker strik, iPad med den gode bog, pastiller, frugt og madpakken. Jeg finder alt det frem, som skal gøre en god dag, for i dag har jeg mellemtimer og ingen bil, så jeg er stavnsbundet og det er slet ikke skidt. Så kan jeg nemlig roligt læne mig tilbage i et stille hjørne, montere lydbogen og finde strikketøjet frem. Jeg kan jo alligevel ikke andet :-)

Torsdagsklar

Jeg griber dagen. Min bliver en af de gode, har jeg bestemt. Bastabum.

Må din blive af samme slags :-)

Du vil sikkert også kunne lide