9

Det kan da godt være, at de lover sne, men …

Hvis man er god til at lyve for sig selv, kan man næsten bilde sig ind, at foråret er kommet. Solen skinner smukt her i nord, hvor Oskar og jeg har været ude at dufte til påskeluften. Oskar naturligvis iført badering og overmod. Han er så sjov. Og sød.

Oskar er lidt uhandy. Han ved det bare ikke selv, så ind imellem er han kommet i karambolage med buske og hække, men det lader heldigvis ikke til at genere ham det mindste. Han er fuld af forårsfornemmelser og lige nu er hans foretrukne sted med næsen op mod solen ude på terrassen.

Erantis

Mens han sidder der, prøver jeg at undertrykke lysten til at bage marengs. Store, smukke marengs med forskellig smag. Marengs, som er sprøde udenpå og bløde indeni.

Hvor den lyst til marengs kommer fra, har jeg ingen idé om, men det kan altså godt være, at jeg bliver nødt til at handle på den. Senere.

Du vil sikkert også kunne lide