9

Fredag på toppen af verden

Lige omkring Frederikstorv er der konstant forandring og vi har både bordel og bager, eksotiske krydderier, dagligvarer og stoffer. Der er faktisk ikke det, du ikke kan købe lige her, hvis du er vaks ved den imaginære havelåge.

Der er altid liv på pladsen. Om vinteren er det måske af den mere stille slags, hvor vi om sommeren har udtalt fornøjelse af nogle af gæsterne på Smedekroen ligesom gaden indeholder nogle rigtige festaber, som sagtens kan starte en fest torsdag formiddag og stadig have gang i den fredag, når jeg møder ind. Der venter de ofte på, at Netto skal åbne, så de kan hente nye forsyninger i form af et par kasser øl og en flaske sprit eller to. De er imponerende vedholdende.

En god dag

Jeg elsker, at vi har til huse lige her. Der er et halvt minut hen til gågaden og alle butikkerne. Der er som sagt dagligvarer og eksotisk grønt lige nedenfor trappeopgangen og der er udsigt til denne fantastiske, blå fredagshimmel.

Der er ikke noget at klage over, så rigtig god fredag til dig :-)

Du vil sikkert også kunne lide