15

En regnbue på mit spisebord

Dagen har været lang, forvirrende og travl, men heldigvis lige hvad angår vores gulv på kontoret. Lone og jeg er landet og det ser ud til, at vi er i vater. Det er dejligt og vi vovede pelsen tidligere og pakkede ud. Nu er vi nogenlunde i orden og det er rart. Specielt for Lone, som sidder derinde hver dag. Jeg er glad for, at hun nu er installeret i god ro og orden.

Bagefter var det hjem. Her ventede det smukkeste syn…

Uld/Silke i geled

Der skulle tages billeder af uld/silken, som skal på hylderne i butikken i løbet af aftenen morgendagen eller evt. weekenden, om alt går vel. De frister, for de er da usandsynligt smukke, når de står og danser kædedans på mit langbord, mens aprilsolen strejfer dem kærligt. Jeg får lyst til at kaste alt andet fra mig og begynde på en regnbue.

Jeg bliver så glad :-)

Du vil sikkert også kunne lide